Fakturabelåning


 • Fakturabelåning (eller factoring)

  Du lägger upp information om ditt företag och dina kunder, och Fakturino hjälper dig att hitta en bank där du mot ränta kan belåna dina fakturor upp till ca 80-90% av din faktureringsvolym. De hjälper även till med att hantera all fakturering, kundreskontra, påminnelser och eventuella krav.

 • För vem lämpar sig Fakturabelåning?

  Fakturabelåning lämpar sig för dig som behöver förbättra din likviditet på längre sikt. Ditt företag kanske redan använder tjänster för fakturabelåning men vill se om marknaden kan erbjuda bättre villkor. 

 • Varför använda Fakturino?

  Det är enkelt och kostnadsfritt att hitta en finansieringspartner för fakturabelåning via Fakturino. Vi har samlat Sveriges ledande finansbolag på samma plats som alla konkurrerar om att få dig som kund, vilket innebär att du alltid får bäst villkor på ränta, belåningsgrad och limit.

 • Ansökan för fakturabelåning

  På några minuter fyller du i vårt formulär där du anger information om ditt företag och dina kunder. Sen är budgivningen igång och du får uppdateringar via email och sms. Vi ger dig en bra överblick över vilka villkor du får hos finansbolagen, såsom ränta, belåningsgrad och avgifter. Du väljer själv vem du går vidare med!

Fakturabelåning

Vill du veta mer ?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vår företagsrådgivning för en personlig konsultation. Självklart är det helt kostnadsfritt och ej bindande.

Kostnadsfritt & ej bindande