Företagslån


 • Vad är företagslån?

  Företagslån är ett ord som kan betyda väldigt mycket. Om du vill ha ett företagslån kommer vi kunna hjälpa dig med; leveranskredit, order-/lagerfinansiering, reverslån etc. Möjligheterna är många, och den gemensamma nämnaren för alla företagslån är att de kan möjliggöra din affär.

 • Hur får jag detta?

  En bra ansökan om företagslån är en kombination av vilken bank du väljer, vad lånet avser och vilka säkerheter som finns idag. Många väljer att lägga ut en del av sin reskontra till affärsbanken för att få ett kapitaltillskott, medan andra endast vill ha ett traditionellt lån. Ange dina kontaktuppgifter i höger fält så hjälper vi dig med en ansökan på under fem minuter.

 • Varför använda Fakturino?

  Det är enkelt och kostnadsfritt att hitta en finansieringspartner via Fakturino. Vi har samlat Sveriges ledande banker på en och samma plats som alla konkurrerar om att få dig som kund, vilket innebär att du alltid får rätt finansierng utifrån ditt företags storlek, bransch och behov. Med oss sparar du din egen tid, samtidigt som du får det bästa samarbetet för dig.

 • Hur startar jag en budgivning?

  Fyll i dina kontaktuppgifter på denna sida. Därefter utses du en rådgivare på Fakturino som hjälper dig på några minuter att starta en kostnadsfri upphandling. Sen är budgivningen igång och du får veta vilken bank som är bäst för ditt företag inom 24 timmar. Ansökan är inte bindande och du väljer själv vilken partner du går vidare med. Lycka till!

Företagslån

Vill du veta mer ?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vår företagsrådgivning för en personlig konsultation. Självklart är det helt kostnadsfritt och ej bindande.

Kostnadsfritt & ej bindande