Köpa Fakturor


 • Förbättra företagets likviditet

  Att låta en bank köpa fakturor är ett utmärkt sätt att förbättra företagets likviditet. En Bank eller finansbolag kommer att köpa fakturor och du får betalt direkt istället för att behöva hålla koll och driva in pengarna själv.

  Många upplever att genom att låta någon köpa fakturor får man som företagare mer tid att ägna till sin kärnverksamhet.

 • Låga priser och avgiter

  Bankerna erbjuder oftast goda villkor och priser när de får köpa fakturor från ert företag. Det innebär i praktiken att ni säljer fakturor till Banken istället posta era kunder. Du väljer själv hur många fakturor banken ska få köpa av dig. Oftast får du pengar på kontot samma dag som banken mottagit fakturan från dig.

  Fördelarna med att låta en Bank köpa faktura är många, inte minst när det gäller likviditet, hantering av fakturor och kreditrisker.

 • Exportfakturor?

  En del banker kan även köpa fakturor som är utställda på en utländsk gäldenär. Det är dock långtifrån alla finansbolag som har möjligheten att köpa faktura av den här typen. Har ni många utländska kunder och är intresserad av att låta banken köpa dessa fakturor så ta upp diskussionen med er bank eller kontakta oss på Fakturino så hjälper vi er hitta en bra lösning.

 • Förfallna fakturor

  Det är få banker som kan köpa faktura som har förfallit. Det förekommer men är inte speciellt vanligt. Har ni fakturor som förfallit och ni önskar sälja dessa är ni välkomna att kontakta oss på Fakturino så hjälper vi till så gott vi kan.

Köpa Fakturor

Vill du veta mer ?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vår företagsrådgivning för en personlig konsultation. Självklart är det helt kostnadsfritt och ej bindande.

Kostnadsfritt & ej bindande