Leasing


 • Varför är leasing bra?

  Leasing ska du använda när du vill investera i nya inventarier. Allt ifrån kaffemaskiner till mångmiljonobjekt kan du få hjälp med. Leasing är bra för dig som hellre investerar bolagets pengar in i verksamheten. På detta sätt omsätter du dina pengar snabbare, och du förbättrar dina chanser att nå ditt omsättningsmål.

 • Vad behövs för leasing?

  Om du ska leasa en inventarie är det viktigt att denna ej betraktas som fast egendom. Med andra ord kan du använda det för allting som går att installera utan stora bygginsatser. Ta fram en offert på den produkt du vill ha, och förse den till Fakturino. Inom några timmar har vi tagit fram den bästa leasingen för dig.

 • Varför använda Fakturino?

  Det är enkelt och kostnadsfritt att hitta en finansieringspartner via Fakturino. Vi har samlat Sveriges ledande banker på en och samma plats som alla konkurrerar om att få dig som kund, vilket innebär att du alltid får rätt finansierng utifrån ditt företags storlek, bransch och behov. Med oss sparar du din egen tid, samtidigt som du får det bästa samarbetet för dig.

 • Hur startar jag en budgivning?

  Fyll i dina kontaktuppgifter på denna sida. Därefter utses du en rådgivare på Fakturino som hjälper dig på några minuter att starta en kostnadsfri upphandling. Sen är budgivningen igång och du får veta vilken bank som är bäst för ditt företag inom 24 timmar. Ansökan är inte bindande och du väljer själv vilken partner du går vidare med. Lycka till!

Leasing

Vill du veta mer ?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vår företagsrådgivning för en personlig konsultation. Självklart är det helt kostnadsfritt och ej bindande.

Kostnadsfritt & ej bindande