Viktigt meddelande:  Fakturinos VD kommenterar Coronakrisen. Läs här

Via vår plattform kan du jämföra och hitta rätt finansiering inom factoring, leasingföretagslån

Factoring

Factoring är för företagare som vill öka sitt kassaflöde genom att sälja eller belåna sina fakturor. Det är den produkt där du enklast får ut mest kapital. Om det är fakturaköp eller fakturabelåning du ska använda dig av beror på ditt behov. Vi hjälper dig att hitta rätt samarbete efter ditt företags behov. Läs mer om Factoring!

Företagslån

För många bolag kan behov av kapital uppstå i tid och otid. Det kan vara med anledning av en expansion, investering eller kortsiktiga likvida behov. Oavsett anledning så kan företagslån vara knepiga då de ofta kräver olika säkerheter och är ibland onödigt dyra. Fakturinos tjänst förenklar och jämför företagslån så att ni ska hitta rätt Företagslån!

Leasing

Leasing tillåter dig att inte binda upp ditt kapital i onödan. Istället för att köpa en produkt får du hyra den mot en månadsavgift. På detta sätt kan du använda din kassa för att växa. Vi har samlat finansbolag och banker så att du kan få de bästa villkoren på marknaden. Läs mer om Företagsleasing

CHECKKREDIT

De flesta företag hamnar någon gång i en period när man behöver få in pengar snabbt. Det kan vara att företaget behöver anställa nya medarbetare, köpa in ny utrustning eller expandera till flera städer och länder. I dessa situationer så kan kassaflödet påverkas och då kan en checkkredit vara fördelaktig för företaget.
Läs mer om Checkkredit!