Client Success Team

5 minuter med en av våra experter på Client Success

Vi har lånat 5 minuter från Sebastian Krook som arbetar i vårt Client Success Team för att svara på några frågor. 

Vad är det bästa med att arbeta på Client Success?

Det bästa med att arbeta på Client Success är att få tillgodose företag med den rätta finansieringen för att hjälpa deras verksamhet att växa. Det är även väldigt roligt att vi har så mycket återkommande kunder vilket betyder att det vi gör och tror på, fungerar. 

Varför tror du att företag väljer att vända sig till just Fakturino? 

Jag tror att företag vänder sig till Fakturino för att vi arbetar med ett sådant brett utbud och kan sätta marknaden i konkurrens inom flera alternativa finansieringslösningar. Det gör att vi kan visa svart på vitt vilken lösning som våra kunder kommer att gynnas mest utav.

Har du något exempel på en riktig success story när du hjälpt ett företag?

Nyligen hjälpte vi ett börsnoterat bolag som med bryggfinansiering, stod inför en emission. Då krävdes finansiering för att hjälpa bolaget levande tills dess att emissionen var fylld. Trots en bra plan på hur de ska nå lönsamhet och flertalet ordrar på ingång hittade de ingen aktör som kunde hjälpa till. Då kom de till oss och vi kunde hitta en aktör som hjälpte till med bryggfinansieringen. Senare vart emissionen fylld och företaget bedriver sitt mål att nå lönsamhet inom kort. Förhoppningsvis är detta ett av de största företagen inom sin bransch inom några år. 

Vad ser du mest fram emot i höst på Fakturino? 

I höst ska det bli spännande att se vad vår fortsatta tillväxt kan leda till. Vårt varumärke blir större, vilket förhoppningsvis leder till flera förfrågningar från även de större bolagen. 

Har du något tips att ge företagare som funderar på att ta ett företagslån?

Det är givetvis alltid bäst att jämföra och konkurrensutsätta alla de aktörer som finns på marknaden. Detta så att man både får den finansiering som är billigast men även den som är rätt. Då det finns så många alternativ på hur man ska finansiera sin verksamhet på mest lönsamma sätt.

Starta en jämförelse här