Är ditt företag vår nya granne?


Skrivet 2017-03-02 av Josefine Wikström Nilsson

Nu står 230 kvadratmeter sekelskifteslokal med högt i tak och ljusa rum ledigt. Vi välkomnar dig som vill arbeta i en innovativ miljö med stora möjligheter för 20-25 personer med eget kök, balkong och entré från Linnégatan 9 i Stockholm. Därtill blir ni grannar med ett av Sveriges ledande fin-tech bolag som gärna delar med sig av sitt nätverk, idéer och kvarterets bästa lunchtips.


Kontoret är disponerat över fem ljusa kontorsrum samt ett konferensrum, en egen hall, två badrum och ett fullt utrustat kök. Rummen ligger i filial i hörnan Linnégatan/Grev Turegatan med fullt ljusinsläpp och högt i tak. 

Vi tror att lokalen passar er som vill arbeta nära möjligheter till utbyte av erfarenheter och utveckling inom fin-tech branschen. Ni värdesätter en nyrenoverad kontorsmiljö i centralt läge med närhet till affärer, restauranger och en park för sköna lunchpromenader. 

Idag finns befintliga möbler i lokalen möjliga att köpa av tidigare hyresgäst. 

Uthyres 
Kontorsplats 230 kvm. 

Adress 
Linnégatan 9

Våning
3 av 5 

Byggnadsår
1879
 
Ombyggnadsår 
1989

Service som ingår
Internet: Fiber finns i fastigheten
Fullt utrustat kök inklusive kaffemaskin, diskmaskin etc. 
Skrivare, kopiator etc. 

Kommunikationer, SL etc
Gott om kommunikationer i form av buss nr 1, 55 som stannar på Sturegatan ca 150 meter bort samt buss nr 2 från Stureplan. Tunnelbanans röda linje hittar du intill Stureplan ca 5 minuters promenad från lokalen. 

Omgivning
Centralt i stadsdelen Östermalm. Ett stenkast från Stureplan, Humlegården, affärer och restauranger. 

Vill du ha ytterligare information eller boka en tid för att se lokalen? 
Kontakta Alexandra Österlind  | +46-(0)72 209 64 29