Vilken rivstart på hösten!

Nu hjälper vi fler företag än någonsin med deras finansiering – och deras kunders!

Välkomna tillbaka från dvalan! Hoppas ni alla ser på hösten med tillförsikt – det gör vi på Fakturino 🙂

Första halvan av 2018 kan summeras med FÖRÄNDRING. Att vi i slutet av 2017 blev en del av Bonnier-gruppen kom med många nya spännande möjligheter, och det tog Fakturino till vara på – vår plattform är nu mer effektiv, digital och fler företag skaffar de verktyg de behöver för att förhoppningsvis fortsätta växa.

Framöver kommer vi fortsätta att förfina vår plattform och pusha våra partners till ännu bättre lösningar och produkter för att hjälpa fler företag. Vi ser en stor efterfrågan på orderfinansiering, säljfinans, billigare företagslån och digitala cashflow-lösningar. Där kommer vårt krut att ligga.

Undrar du som företagare hur du ska ta ditt företag vidare? Skapa en jämförelse själv på vår sajt eller ring vår Client Success, de hjälper dig att ta fram de bästa förslagen för din verksamhet.

Vidare kommer vi att fokusera på två delar: teknik och kredittider. Med teknikens framfart kommer nya lösningar kunna erbjudas, hur bör de se ut för att skapa bättre förutsättningar för företag? Och hur kommer debatten om kredittider fortskrida? Min tro är att ju fler digitala finansieringsprodukter som erbjuds till företagare, desto mindre kommer kredittider vara ett problem.

SKRYT: Väldigt nöjd med de rekryteringar vi genomfört. Vill DU också bli en del av Fakturinos team? Hör av dig! Vi anställer inom marknad och teknik för närvarande. Läs mer om det på vår sajt!