redo för 2020

Är ditt företag redo för 2020?

Snart är 2019 slut och vi på Fakturino vill passa på att tacka för det här året, och hoppas att vi får fortsätta hjälpa er med företagsfinansiering under 2020. Det har varit ett väldigt roligt och fartfyllt år på Fakturino där vi bland annat har fått fler samarbetspartners samt expanderat till Estland.  

Alexandra Österlind, Operations Manager:

Vad har varit roligast under 2019 på Fakturino?

Oj, svår fråga! Vi gör så mycket roligt på Fakturino. Det har varit ett händelserikt år. Vi har växt med 60%, anställt ett gäng härliga nya kollegor och finslipat vidare på det vi är bäst på idag – att se till att företagare erhåller bästa möjliga finansiering.

Vad ser du mest fram emot nästa år? 

Vi har mycket spännande i pipen för 2020. Det ska bli riktigt roligt att etablera Fakturino på nya marknader för att kunna hjälpa fler företagare i Europa.

Är ditt företag redo för 2020?

Nu när året är påväg att lida mot sitt slut så är det dags att förbereda sig inför 2020 och säkra upp likviditeten. Ni kanske har planer på att nästa år expandera till fler städer eller länder, köpa in mer material eller anställa fler medarbetare. Hör av er till oss! Våra experter på Fakturino står redo för att hjälpa er att välja rätt företagsfinansiering. 

Hur går en jämförelse till?

Steg 1:
Det första steget ni gör är att skicka in en ansökan. Vi jämför företagslån, factoring och företagsleasing. Beroende på vad det är ni vill jämföra så behöver ni svara på några få frågor för att vi ska få en bättre överblick på hur mycket ni till exempel vill låna. När ni har fyllt i ansökan så får bankerna en notis och budgivningen börjar. Jämförelsen är gratis och aldrig bindande. 

Steg 2:
Ni kan nu logga in i plattformen för att se vilka bud ni har fått. I plattformen kan du välja att gå vidare med ett bud direkt eller prata med någon av våra experter för råd. Ni kan enkelt signera med Bank-ID.

Steg 3:
Erhåll finansieringen och påbörja er nya resa. Med en stark kassa kan ni äntligen låta företaget leva upp till sin fulla potential. 

Vi på Fakturino önskar er en God Jul och ett Gott Nytt år! 

bild på fakturinos redaktör Linnea

Linnea Carleborn
Uppdaterad 15 September

Linnea jobbar med att så många företag som möjligt ska få hjälp med sin finansiering. Hittills har Fakturino hjälpt över 11 000 företag att jämföra företagsfinansiering och är idag verksamma i Sverige, Norge och Estland men expanderar kontinuerligt till nya marknader.