Dags att skala upp ditt företag?

Övergången från en start-up till en så kallad scale-up är i många fall problematisk. I den så kallade “scale-up fasen” syns idag en klar brist på stöd i form utav finansiella resurser, vilket sätter hinder för potentiella investeringar som i sin tur försvårar tillväxt och expansion. Innan man ger sig in i tillväxtfasen är det därför viktigt att se över sin likviditet och kassaflöde, för att därefter kunna besluta vilken finansieringsmetod som skapar bäst villkor för just ditt företag att investera och växa. 

Så vad bör du tänka på för att lyckas med din företagsfinansiering? Fakturinos VD Axel Enblad har listat sina topp-3 tips:

  • Signerar du ett företagslån med bank-id, utan att ha jämfört, så betalar du för mycket. Gör inte det. Underskatta inte fakturabelåning för att kunna fortsätta växa.
  •  Fråga dig själv om du vet hur mycket du faktiskt betalar för din företagsfinansiering idag. Vet du inte det betalar du för mycket och bör kontakta oss på Fakturino.
  • Var inte sentimental med din bank. Det finns bra lösningar för företagare, det gäller bara att hitta dem.

Fakturino hjälper små och medelstora företag som vill ha hjälp att hitta rätt investeringslån, likviditetslån, factoring, checkkrediter och leasing. Via Fakturino kan ni jämföra själva, tala med våra experter samt få tips och råd för hur de ska agera för att kunna fortsätta växa. Vi vill hjälpa företag att få den bästa möjliga finansieringen, kostnadsfritt. En helt digital användarupplevelse (om man vill), samt fri tillgång till våra experter – tveka inte att kontakta oss!

Lycka till!