Därför ska du använda företagsleasing!

Bind inte upp företagets kapital i dyr utrustning – Fakturinos expert på företagsleasing tipsar om varför fler borde jämföra med Fakturino och hur företag kan gynnas av det.

För många små och medelstora företag i Sverige är hjärtat av organisationen dess utrustning; plåtslagarens plåtskärare, åkeriets lastbil och byggbolagets verktyg. Denna utrustning är ofta dyr att köpa in och kan verkligen tära på företagets likviditet och möjlighet till andra projekt.

För dessa tillfällen är företagsleasing ett bra alternativ.

I Sverige är det vanligaste upplägget för leasing något som kallas finansiell leasing. Finansiell leasing kan kort förklaras som ett köp på avbetalning. Företaget betalar för sin leasing per månad (eller kvartalsvis) tills den bestämda tiden är över och då äger företaget objektet. Med företagsleasing kan du koncentrera dig på vad du är bäst på, din verksamhet!

En maskin för flera hundra tusen kronor kan man, genom att företagsleasa istället, endast betala någon tusenlapp för i månaden. Pengarna som egentligen skulle bindas upp i maskinen kan du nu använda för viktigare saker. Till exempel göra ännu fler affärer.

Fakturino hjälper dig att ta fram flera olika upplägg skräddarsydda för just ditt företags behov och förutsättningar. Vi hjälper dig även att föra dialogen mellan leverantören, finansbolaget/banken och dig. Allt för att ni ska kunna koncentrera er på era affärer.

Har du några frågor? Ring oss på 08-400 14 560 eller maila till [email protected] så hjälper vi dig.

Leon Engdahl, Leasingansvarig