telefon personlig service

Digitalt eller personlig service – Vad passar dig bäst?

I dagens samhälle förlitar vi oss mycket på tekniken och för de flesta är det en självklarhet att det ska vara enkelt och smidigt. Men kan den smidiga tekniken alltid ersätta den personliga servicen? För oss är det viktigt att du som företagare själv får bestämma om du vill jämföra våra tjänster helt digitalt eller om du vill ta hjälp av någon av våra erfarna finansieringsexperter. Oavsett vilket val du väljer kan du vara säker på att du får den bästa hjälpen att hitta det finansieringsalternativ som passar ditt företag bäst.

Vi arbetar hela tiden för att göra vår jämförelse så smidig som möjligt för dig. Därför kan du enkelt fylla i vårt jämförelseformulär, jämföra de erbjudanden du fått och slutligen välja en av bankernas erbjudanden. Förutom att vara digitala värdesätter vi den personliga servicen. För dig som hellre vill prata med en finansieringsexpert för att få tips och råd om dina finansieringsalternativ – finns vi alltid tillgängliga, bara ett samtal bort. Kontakta oss på: 08-400 14 560

Vi värdesätter att du som företagare ska känna dig trygg

“Det viktigaste för mig är inte bara att göra affärer utan att det känns tryggt också. Att få en personlig kontakt känns tryggt” – Katchik,  användare av Fakturino.

 Vår högsta prioritet är att du som företagare ska känna dig trygg i behandlingen av din jämförelse. Vi värdesätter också att du ska få svar på din jämförelse så fort som möjligt. Ofta tar det bara några dagar från det att du startar din jämförelse tills du har pengarna på kontot.

“Vanliga banker gör det så långdraget så det nästan är löjligt. En process hos Fakturino tog tre dagar från förfrågan tills jag hade pengarna på kontot. Den processen hade tagit 3 månader om jag hade gått direkt till en storbank”  – Henrik, användare av Fakturino.

Sammanfattningsvis, teknik förenklar och effektiviserar, men många föredrar även den personliga servicen. Därför finns vi på Fakturino här för dig oavsett om du vill sköta din jämförelse helt digitalt eller om vill prata med någon av våra finansieringsexperter. 

Starta jämförelse Kontakta Fakturino