scrive esignering

Få en 100% pappersfri verksamhet med E-signering

Ta hjälp av vår samarbetspartner Scrive

Vill du ta det sista steget till en 100% pappersfri verksamhet och få gladare kunder och medarbetare på köpet? Via vår samarbetspartner Scrive får du lösningen för e-signering med Bank-ID för alla typer av avtal, offerter och dokument. 

Varför ska jag använda E-signering?

Det är både smidigare och säkrare att använda e-signering istället för att underteckna avtal och kontrakt på ett fysiskt papper. Du förkortar svarstiderna, ökar konverteringsgraden och ger dina kunder en förstklassig e-signerings upplevelse. 

Genom Scrives lösning kan du som företagare digitalisera alla kontrakt vilket gör att både chefer och anställda, enkelt kan komma åt sina kontrakt på ett säkert sätt. Då du lagrar kontrakten digitalt, minskar även risken att du tappar bort dokumenten. Istället för att lägga ner dyrbar tid på att leta efter olika dokument, hittar du dem enkelt digitalt, vilket gör att du som företagare kan effektivisera din verksamhet. Scrive fungerar för alla företag, oavsett storlek.

Vad är fördelarna med att använda E-signering?

  • Snabbt och enkelt
  • Förkorta svarstider från veckor till minuter
  • Ökar konverteringsgraden
  • Du kan hantera dina dokument vart du än befinner dig
  • Samla alla avtal på ett ställe online
  • Miljövänligt

Du får alltid möjlighet att testa Scrive e-signering kostnadsfritt i 30 dagar utan att binda upp dig på något. 

Läs mer & testa kostnadsfritt
bild på fakturinos redaktör Linnea

Linnea Carleborn
Uppdaterad 15 September

Linnea jobbar med att så många företag som möjligt ska få hjälp med sin finansiering. Hittills har Fakturino hjälpt över 11 000 företag att jämföra företagsfinansiering och är idag verksamma i Sverige, Norge och Estland men expanderar kontinuerligt till nya marknader.