Fakturino söker en entreprenöriell säljchef

Vill du vara med och utveckla nästa generations ledande IT-tjänst inom finansbranschen?

Fakturino har siktet inställt på att hjälpa Sveriges små och medelstora företag att förbättra sin likviditet och sänka sina låne- och factoringkostnader på samma gång. Fakturino låter Sveriges ledande banker och finansbolag konkurrera om kunder på Fakturinos marknadsplats, med bättre villkor och sänkta avgifter som följd.

Nu letar vi på Fakturino efter en driven säljchef som kan börja jobba hos oss till hösten och vara med och bygga upp vår försäljningsorganisation från grunden. Tjänsten innebär stort ansvar redan från första dagen och du kommer att ha en nyckelroll i företaget samt ingå i ledningsgruppen.

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av telefonförsäljning till företag. Du har ett stort intresse för finans och företagsekonomi och har goda kunskaper inom dessa områden. Du har erfarenhet från att leda grupper av säljare, drivs av nya utmaningar, är analytisk och resultatinriktad. Har du arbetat med factoring- och/eller fakturaköpstjänster är det ett plus.

Som säljchef kommer du att ansvara för att bygga upp och driva försäljningsavdelningen, vilket inkluderar att rekrytera säljare, sätta struktur, metodik och processer, ta fram ersättningsmodeller, utbilda och motivera, sätta mål, samt bygga en professionell, trevlig och samtidigt resultatfokuserad kultur. Du kommer att arbeta med en helt ny tjänst som lanserades under sommaren 2012, tillsammans med drivna och engagerande grundare, som har stor erfarenhet av finansbranchen och start-ups.

Skicka mig ditt CV och en kort beskrivning av dig själv, vad som lockar dig att bli en del av Fakturinos framgång samt hur du kan bidra till den.