Glad sommar önskar Fakturino!

Sommarhälsningar från vår VD, Axel Enblad!

Eftersom vädergudarna hoppade över konceptet vår känns det minst sagt märkligt att det nu är juli. Vad snabbt det har gått. Hos Fakturino har fler företag än någonsin nyttjat våra tjänster via vår plattform. Då går tiden ännu snabbare!

Det roligaste med att jobba på Fakturino är att se hur vår plattform verkligen hjälper företag med deras finansieringsbehov. Den enorma konkurrens som finns mellan nischbankerna inom företagsfinansiering, samtidigt som flera fintech-bolag vill komma in och förändra branschen, skapar verkligen en gynnsam situation för företagare som konkurrensutsätter aktörerna när de vill hitta rätt företagsfinansiering. Det resulterar i bättre lösningar till bättre priser när Fakturino hjälper företagare med detta, vilket är fantastiskt.

En annan höjdpunkt är hur snabbt företagare nu hittar rätt lösning via vår plattform. Vi kan hjälpa företag att sälja fakturor direkt med tre klick. Företag kan sätta upp en fakturaköpslösning i sitt bokföringssystem med det lägsta priset inom fem minuter, och kunderna till plattformens användare kan finansiera sina investeringar till bästa pris direkt.

Allt detta är möjligt för att vi konkurrensutsätter bankerna – när bankerna tävlar om att få möta kundernas behov så tvingas de till att bli bättre för att vinna kunden. Lösningarna blir snabbare, bättre, mer digitala och billigare. Det är tack vare er företagare som använder plattformen.

Sommarpresent: Sälj första fakturan gratis. Funktionen där företagare kan sälja en faktura på tre klick gillar vi väldigt mycket eftersom många företagare vill kunna sköta sin finansiering digitalt och enkelt. Klicka HÄR så kan ni sälja första fakturan gratis. Wow.

Nu i juli ser vi att många är ute efter mindre företagslån. Det är vanligt i sommartider när många är på semester och likviditeten skiftar. Här startar ni en jämförelse för att hitta billigaste företagslånet

Fakturinos rådgivare, support och finansieringsexperter finns tillgängliga hela sommaren. Ring oss om ni har frågor.

Till dess,

Glad sommar!

//

Axel Enblad, VD på Fakturino, Sveriges digitala marknadsplats för factoring, företagsleasing, lån och företagskrediter