Glad sommar önskar teamet på Fakturino!

På Fakturino hade vi rustat för ett 2020 som skulle fortsätta som 2019 där fler användare än någonsin använde vår jämförelse-plattform och vi växte med 30%. Sen kom Covid-19. 

Inledningsvis var det ca 40% fler företag som jämförde än normalt. Fler än dubbelt så många än normalt angav likviditetsskäl som anledning till varför man jämförde företagslån. Ni var många företagare som hörde av er samtidigt som vi stängde vårt kontor för att arbeta hemifrån. Otroligt stolt över teamet som lyckats hjälpa så många företagare med svar om företagsfinansiering i så här svåra tider, trots nya arbetsförhållanden! Extra stolt över att vi nu hjälper företagare i Estland genom vår plattform, och fler länder kommer.

I takt med att världen långsamt började bli tydligare blev mer finansiering tillgänglig för företagen att ta del av, bland annat genom regeringens Företagsakut. Vi har såklart samlat all information du som företagare behöver för att orientera dig bland de omsättningsgarantier, lån och investeringar du kan ha rätt till. Gå in på fakturino.se/foretagsakuten eller ring våra experter på 08 400 20 444.

Avslutningsvis vill jag önska alla företagare och partners en härlig sommar! Ladda om batterierna inför en höst där vi återigen ska hjälpa fler företag, på fler ställen, att hitta rätt företagsfinansiering.

Mvh

Axel Enblad

VD på Fakturino