Är du vår nya Community Manager?

För att marknadsföra den nya tjänsten som vår VD nu vill addera till vårt team intervjuar vi honom. Roligt!

– Hej Axel!

– Hej!

– Igår la du ut en jobbannons om en den COMMUNITY MANAGER som du vill addera till Fakturinos team. Berätta mer!

– Inte så konstigt, egentligen, vi vill arbeta med en kreativ person som ska se till att företagen får ut maximalt av vår tjänst på nätet. Det kan vara allt ifrån att designa en lånekalkyl till att skriva en text om kassaflöden. Personen kommer också att mäta engagemanget den skapar och samarbeta med våra kollegor för att göra användarupplevelsen bättre. Finansieringsprodukterna är många och olika så det blir lätt en djungel att navigera sig igenom när man som företagare ska ta beslut.

– Personen som får rollen kommer att skriva om vad finansiering kostar, typ?

– Dels det, men också ur ett bredare företagarperspektiv. Sund finansiering är nyckeln för företag som växer, ändå väljer många företag finansieringslösningar som är för dyra eller som egentligen inte är optimerad för deras verksamhet. Med Fakturinos plattform får företagen hjälp att ta rätt beslut.

– Och om du fick önska, hur ser drömkandidaten ut?

– Drömkandidaten förstår vikten av transparens på en marknad och älskar utmaningen av att göra marknaden för företagsfinansiering mer transparent. ”Pay off-en” blir ju  sundare finansiering för företag, så går man igång på att vara en del av teamet som skapar de förutsättningarna, då är jag såld, haha.

– Vem tror du personen som ansluter till oss är?

– Jag tror att det är en ganska nyexad, kreativ person som ser möjligheten till ett karriärsprång inom digital strategi. Om det inte är den personen är det nog någon som jobbar med liknande uppgifter idag i en mer junior roll, men känner att den vill ta nästa steg i karriären.

– Du låter ganska låst.

– Oj, det är jag inte. Jag vill att en person som har erfarenhet av att skapa och mäta engagemang och vill vara med och utveckla företagsfinansiering ska arbeta med oss. Personen ska …vara trevlig(?), älska utmaningar, kunna jobba självständigt och vara en DOER. Är man en DOER och tror på digital företagsfinansiering, då ska man söka jobbet.

– Vill du sälja jobbet på något sätt?

– Ja, det vill jag. Fakturino är ett ungt team som jobbar effektivt. Vi grundades av entreprenörer och ägs idag av Bonnier-koncernen (eftersom de också vill vara med och förändra marknaden för företagsfinansiering) även om vi fortfarande lever som ett entreprenöriellt bolag. Am I making myself clear?

– Ja, det tycker jag. Tack. Till sist, du är nybliven VD på Fakturino, hur känns det?

– Tack, själv! Jo men det känns bra. Vi har redan hunnit addera flera kollegor till vårt nya team och det känns bra. Jag vill bara komma framåt och fortsätta på den vägen vi nu är på.

Låter rollen intressant? Klicka här och ansök!

[quick_test_loan]