Kostnadsfritt utan bindningstid

Vi på Fakturino vill se till så att du inte betalar för mycket för dina fakturaköp. Samtidigt vet vissa tvekar innan de testar en ny tjänst. Därför har vi sett till så att du kan prova Fakturino helt kostnadsfritt och utan bindningstid.

Fakturinos tjänst bygger på att vi låter finansbolagen lägga bud på dina fakturor. Eftersom det är flera finansbolag som tävlar direkt om dig som kund så ökar konkurrensen vilket pressar ner priserna.

Du får en konkurrensanalys och behöver varken vara orolig för någon dold kostnad eller konstiga bindningstider. Vi hjälper dig att hitta det finansbolag som kan ge dig de bästa vilkoren för just dina fakturaköp.

Factoring som det borde vara

Vi vet att marknaden för factoringbolag kan vara svår att överblicka som enskild företagare. Det kan vara svårt att jämföra olika factoringbolag och få en känsla för vilken som faktiskt skulle ge bäst erbjudande till just ditt företag. Fakturinos tjänst är lösningen på den utmaningen. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att komma igång, kostnadsfritt och utan bindningstid.