Leasing

Se till att ditt företag fokuserar på er kärnverksamhet fullt ut genom att hitta Leasing som passar er via oss på fakturino.se

Leasing gör att du kan fokusera fullt ut på kärnverksamhetenAtt driva ett företag är fyllt med väldigt många saker som man bör tänka på, där all utrustning spelar en viktig roll. Leasing, är ett utmärkt alternativ om man vill undvika höga kostnader i en uppstartsfas eller felinköp som hamnar i ett skåp för att sedan slängas. Det innebär att man hyr sin utrustning via ett företag och därmed betalar en avgift istället för att köpa produkten själv. Om ditt företag är mitt i ett uppbyggnadsskede eller håller på att växa, kommer du kanske att behöva skaffa utrustning som till exempel telefoner, skrivare och datorer. Att behöva sätta sig in i vilka olika modeller som finns och vilka som passar er bäst, kommer att ta viktig energi från er som istället bör läggas på kärnverksamheten. Här på Fakturino.se hjälper vi till, genom att agera mellanhand mellan bankerna kopplade till oss och dig, för att du ska få en leasing offert. Genom att även sälja dina fakturor via oss kommer du att spara pengar som du sedan kan lägga på kostnaderna. Detta är en service som växt till sig kraftigt under det senaste decenniet då allt fler företag insett det positiva med att inte behöva betala fullt pris direkt för all sin utrustning samtidigt som de får en bättre överblick över den.

Vad är leasing?

Leasing är kort och gott att hyra utrustning som man betalar en viss avgift för. Svårare än så är det faktiskt inte. Det finns såklart många olika faktorer bakom vad som händer när du leasar en vara och vilka positiva effekter det medför. Den första och mest tydliga effekten av att leasa utrustning märks på initialkostnaden, här slipper du att direkt lägga ut det fulla priset för en produkt, vilket gör att ditt företag har mer pengar över vid uppstarten. Du kommer inte heller behöva fundera på, vad du skall göra med utrusningen senare när den behöver förnyas eller om den inte längre används. Företaget, du leasar från, ser till att du uppgraderas till det du behöver och tar hand om den gamla utrustningen. Genom att hyra sin utrustning är det även enkelt att få en klar översikt av vilka produkter man har i sin verksamhet. Leasingföretaget vill naturligtvis att du fortsätter att använda dig av deras tjänster och kommer därför jobba för att din utrusning fungerar väl. På så sätt får du snabbt hjälp av leasingföretaget att lösa eventuella problem som uppstår med utrustningen. Leasing är både tryggt och enkelt, denna tjänst gör att du slipper tänka på återförsäljningskostnader och kan fokusera på företagets kärnverksamhet.

Vi hjälper dig att hitta Leasing som passar företaget

Här på Fakturino.se jämför vi marknadens företagsbanker och återkopplar inom 24 timmar från det att ni hört av er till oss. Bankerna som är knutna till oss kan därefter erbjuda dig de bästa villkoren för factoring, företagskredit och leasing. Vi hjälper dig sedan med offerter på vilka fakturor du vill sälja för att kunna finansiera din leasing. Tänk på att leasing för inventarier bokas som en kostnad i bokföringen och periodiseras över tiden.

Ta mig till startsidan