Nyhet! Fakturino i samarbete med Inkassogram

Har din kund inte betalat sin faktura i tid? Vi hjälper dig att gå vidare med en påminnelse eller ett inkassokrav. 

Av olika anledningar händer det att en kunds betalning uteblir, för dig som företagare kan det då kännas svårt att få betalt samtidigt som du behåller en god relation med din kund. I samarbete med Inkassogram kan du nu skapa ett konto direkt på vår sida och komma igång. 

Det fungerar så att det först skickas ut en betalningspåminnelse, sedan ett inkassokrav och till sist ett Final-notice brev, detta för att dina kunder ska få den bästa möjligheten till att betala sin faktura.  Vi tillsammans med Inkassogram erbjuder en schysstare påminnelse och inkassotjänst med ambitionen att dina kunder ska kunna betala sin skuld så fort som möjligt och slippa hamna hos Kronofogden.

Att skicka Inkassogram är helt gratis. Tjänsten inkluderar utskick av Betalningspåminnelse, Inkassokrav och Final notice-brev. Inkassograms intäkt är de lagstadgade avgifterna, 60 kr respektive 180 kr, samt räntan som påförs kapitalbeloppet. Notera att deras tjänster är momspliktiga, varför de måste påföra moms på deras intäkt.

Genom att erbjuda olika typer av inkasso och betalningspåminnelser kan du hitta det som passar dig och dina kunder bäst!

Läs mer om hur det fungerar och skapa ett konto här!