Fakturino lanserar i Estland

NYHET! Fakturino lanserar i Estland

Vi är väldigt stolta över att kunna berätta att Fakturino nu finns på den estniska marknaden. Krea Technology AB har hittills förmedlat ca 10 miljarder kronor och är nu redo att ta nästa steg. Tillsammans med Äripäev som precis som Krea Technology AB, tillhör Bonnier News-koncernen, ska detta bli möjligt. 

Axel Enblad, VD på Krea Technology AB säger följande om den nya lanseringen:

”Vårt mål är att göra finansiering av rörelsekapital lika lätt för estniska företagare som för vår hemmamarknad i Sverige. Konkurrensen som skapas mellan banker och finansbolag i Fakturinos plattform kommer att hjälpa företag att optimera sin finansiering och genom att frigöra rörelsekapital kommer företag att kunna investera mer i sin tillväxt. Studier visar att svenska företag idag är medvetna i större utsträckning om olika finansieringslösningar och har jämfört dessa under många år. Detta är ännu inte en vana i Estland, så vi måste visa företag hur mycket de kan spara genom att jämföra och optimera sina finansieringslösningar. ”

Joonas Jõgi, chef för Fakturino Estland instämmer;
”I slutet av dagen är det viktigast för oss att hjälpa företag att växa”.

Ni hittar den estländska sajten här

bild på fakturinos redaktör Linnea

Linnea Carleborn
Uppdaterad 15 September

Linnea jobbar med att så många företag som möjligt ska få hjälp med sin finansiering. Hittills har Fakturino hjälpt över 11 000 företag att jämföra företagsfinansiering och är idag verksamma i Sverige, Norge och Estland men expanderar kontinuerligt till nya marknader.