Regeringen släpper ännu ett krispaket

Vi är dagligen i kontakt med småföretagare och förstår oron över situationen som uppstått i och med Covid-19. Regeringen har infört ett antal olika krispaket och nu har de gått ut med ännu ett krispaket, ett kontant omställningsstöd. Stödet ges till företag som har blivit av med minst 30 procent av intäkterna under mars-april. Dagens industri har skrivit en bra artikel om det nya krispaketet och hur mycket ditt företag som mest kan få ta del av, du kan läsa artikeln här.

Hur kan Fakturino hjälpa ditt företag?

Det finns ett antal åtgärder du som företagare kan ta med anledning av coronakrisen. Axel Enblad, VD på Fakturino, har skrivit ett bra blogginlägg om detta, du finner blogginlägget här.

På Fakturino fortsätter vi att arbeta som vanligt med att hjälpa så många företag som möjligt att jämföra företagsfinansiering. Vi för dagligen dialoger med de banker och finansbolag var de står gällande deras utlåning och hur du som företagare bör agera för att hitta rätt finansiering ut ur krisen!

För oss är det viktigt att fortsätta i samma takt med att hjälpa företag att jämföra företagsfinansiering trots Corona-krisen. Det tar endast någon minut att starta en jämförelse och sedan kan du enkelt följa budgivningen via vår plattform på Fakturino.se. Självklart är jämförelsen alltid kostnadsfri, aldrig bindande och du kan tryggt och säkert signera med Bankid när du gjort ditt val av finansiering. Om du behöver hjälp med din jämförelse eller om du har några funderingar så finns våra erfarna experter alltid på plats för att hjälpa dig. Du når dem enkelt via mejl, telefon eller chatt.

Har du några andra frågor om ditt företag? Hör av dig till oss!

Kontakta oss Starta jämförelse
bild på fakturinos redaktör Linnea

Linnea Carleborn
Uppdaterad 15 September

Linnea jobbar med att så många företag som möjligt ska få hjälp med sin finansiering. Hittills har Fakturino hjälpt över 11 000 företag att jämföra företagsfinansiering och är idag verksamma i Sverige, Norge och Estland men expanderar kontinuerligt till nya marknader.