Så gick Viktor från praktikant till anställd på Fakturino

Viktor började som praktikant på Fakturino i oktober 2019 och visade snabbt framfötterna. Några månader senare blev han anställd och arbetar främst med programmering och SEO-arbete.

Vill du berätta lite kort om din utbildning och varför du valde att göra din praktik hos Fakturino?

– Jag studerade Webbutveckling inom E-handel på Medieinstitutet. Fakturino kom jag först i kontakt med under ett “meet and greet” i skolan där det kom ett 20-tal företagare för lite mingel och möjligheten för oss att söka praktiktjänst. Magkänslan men även företagets ambitioner gjorde mig nyfiken och jag kände att Fakturino skulle bli helt rätt för mig.

Vill du berätta lite kort om hur din roll på Fakturino ser ut?

Ibland brukar jag skoja lite och kalla mig en “Digital vaktmästare” men det ligger lite sanning i det. Jag har ansvar över de flesta områden som rör digital utveckling och det kan röra sig om allt från SEO till nya lösningar och innovationer på hemsidan.

Vad tycker du är roligast med att arbeta på Fakturino?

Det är kul att vi på Fakturino har många bollar i luften och en idé om vart vi ska befinna oss inom ett år. Men även att vi på företaget är snälla mot varandra och att det råder en trevlig energi i luften.

Hur skulle du beskriva Fakturino med tre ord?

– Erfarenhet, kunskap och lojalitet

Är du vår nästa praktikantstjärna? Kontakta oss!

bild på fakturinos redaktör Linnea

Linnea Carleborn
Uppdaterad 15 September

Linnea jobbar med att så många företag som möjligt ska få hjälp med sin finansiering. Hittills har Fakturino hjälpt över 11 000 företag att jämföra företagsfinansiering och är idag verksamma i Sverige, Norge och Estland men expanderar kontinuerligt till nya marknader.