Sälja förfallna kundfordringar

Nu kan du sälja förfallna kundfordringar och få pengarna inom 24 timmar. Jämför priser, avtal och erbjudanden på fakturino.se.

Att sälja förfallna kundfordringar har aldrig varit enklare

Är allt för många av dina skickade fakturor förfallna? Är du trött på kunder som antingen satt i system att betala sina fakturor för sent eller som slarvar med detta moment? Visste du att att svenska företag i genomsnitt betalar sina fakturor nio dagar för sent? Om du väljer att sälja förfallna kundfordringar och fakturor så slipper du ägna onödig tid åt att skicka påminnelser. Du behöver heller inte oroa dig för situationer där oberäkneliga kunder påverkar ditt kassaflöde och din handlingsrymd. Allt fler företag säljer idag sina förfallna kundfordringar eftersom det innebär en effektiv lösning på ett tråkigt problem. Att sälja fordringar är ett enkelt sätt får dig att få betalt för ditt arbete. Det finansbolag eller den affärsbank som köper dina fakturor, i vissa fall upp till 99% av fordringens värde, tar alltså över hela kreditrisken. På det mindre företaget innebär denna lösning ofta en avsevärd tidsbesparing – ni får mer tid att utveckla och sälja era varor och tjänster. På det större företaget kan försäljning av kundfordringar innebära ekonomiska besparingar i form av effektiviserad administration. Affärsidén att köpa och driva in fordringar har visat sig vara så lönsam (både för dig som säljer och för banken som köper fordringar) att marknaden blivit svåröverskådlig. Vi på Fakturino hjälper dig att skaffa överblick så att du kan välja en partner med villkor som passar just ditt företag.

Hur säljer jag förfallna kundfordringar?

Du kan teckna avtal med en affärsbank om försäljning av dina kundfodringar. När du vänder dig till oss på Fakturino för att sälja förfallna kundfordringar agerar vi snabbt genom att hjälpa dig att jämföra villkoren hos de stora företagsbankerna så att du ska kunna få marknadens bästa erbjudanden. Ett stort antal aktörer är idag verksamma i detta segment, och såväl priserna som avtalsvillkoren skiljer sig åt mellan de olika aktörerna. Fakturino är en oberoende och konkurrensutsatt marknadsplats som ger dig tillgång till banker och finansbolag som tävlar om att få dig som kund. Fakturino hjälper dig helt enkelt att se hos vem du får bäst betalt för dina fakturor. För dig som företagare är våra tjänster helt kostnadsfria och inte heller bindande. Fakturino kan alltså vara ett sätt för dig att undersöka vilka villkor du har möjlighet att få om du skulle välja att sälja dina förfallna fakturor i framtiden. När du väl har ett avtal (själva avtalsprocessen är i regel snabb och smidig) med en bank eller ett finansbolag ska det inte behöva ta mer än 24 timmar innan du har dina pengar. Du behöver inte kontakta dina kunder om att du sålt fakturan utan det gör den bank som du valt att anlita.

Att sälja förfallna kundfordringar frigör kapital och minskar din kreditrisk

Här på Fakturino.se hittar du lösningen till problemet med en kund som ej betalar. Sälj alla dina kundfodringar till en pålitlig partner och få marknadens bästa villkor. På vår marknadsplats tävlar de stora bankerna om att få just dig som kund. Vi kan även hjälpa dig med de bästa villkoren för leasing och företagskredit.

[quick_test_loan]