två män sitter och diskuterar vid ett bord och antecknar

Vad innebär Riksbankens besked för dig som företagare?

Ingen har undgått COVID-19’s framfart och dess konsekvenser. För små- och medelstora företag har oron för de ekonomiska konsekvenserna varit enorm. Det är därför välkomnande att Riksbanken idag gick ut med en åtgärd för att parera Corona-krisen då viruset oundvikligt kommer ha negativa effekter på den ekonomiska aktiviteten. Riksbanken är villiga att låna ut upp till 500 miljarder kronor till företag, via bankerna, med syftet att upprätthålla kreditförsörjningen till svenska företag. Du kan läsa mer om beslutet här.

Hur kan Fakturino hjälpa dig?

På Fakturino hjälper vi dig att hitta de bästa möjliga lånealternativen till ditt företag för att du ska kunna säkra upp likviditeten och fortsätta med verksamheten i samma takt som innan. Vi hjälper dig att jämföra bland upp till 30 banker och finansbolag för att få fram den bästa finansieringslösningen för dig. Våra erfarna experter finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. Jämförelsen är alltid kostnadsfri och aldrig bindande.

Starta en jämförelse här

bild på fakturinos redaktör Linnea

Linnea Carleborn
Uppdaterad 15 September

Linnea jobbar med att så många företag som möjligt ska få hjälp med sin finansiering. Hittills har Fakturino hjälpt över 11 000 företag att jämföra företagsfinansiering och är idag verksamma i Sverige, Norge och Estland men expanderar kontinuerligt till nya marknader.