Account Manager på Fakturino

Fakturino är en av Sveriges snabbast växande marknadsplatser inom rörelsefinansiering.

Just nu söker vi efter flera talanger för att i ett tidigt skede komma in och arbeta tillsammans med oss. Vi söker dig som vill utvecklas inom försäljning, entreprenörskap och finansiering. Det viktigaste egenskaperna är; vilja i kombination med rätt driv, analytisk förmåga och kreativitet. Ledaregenskaper ser vi också som ett stort plus då du kan komma att ta personalansvar om framfötter visas.

Vi ställer ej krav på utbildning utan söker alla potentiella talanger.

Din roll kommer till en början att vara Account Manager. Detta innebär att du över telefon hjälper företagare att hitta rätt lösning för sin rörelsefinansiering. Detta görs genom att jämföra sju banker och finansbolag i en öppen budgivning för att sedan rådgiva och vägleda kunden genom processen.

Du kommer att få gedigen utbildning om företagsfinansiering och om våra tjänster som hjälper företag att frigöra kassaflöde. Vi kommer även att slipa din kommunikationsteknik och guida dig i försäljningsprocessen och du kommer löpande att bli coachad. Vi erbjuder en kombination av fast och prestationsbaserad lönemodell.

Fakturino lanserades i Sverige under våren 2012 och har nu har påbörjat sin utlandsexpansion till Norge och Tyskland. Vi planerar att växa i flera länder och hoppas att du är en person som har potential att växa tillsammans med oss.