Vilken spännande höst vi har framför oss!

Precis som förra hösten så har det skett en hel del förändringar på Fakturino. Vi har bland annat utökat vår partnerportfölj, vilket betyder att det nu finns ännu fler banker som konkurrerar om er. Detta är vi väldigt glada över då vi alltid vill att ni ska få bästa möjliga villkor. Fakturino strävar hela tiden efter att växa och vi kan nu även berätta den glada nyheten att vi ska expandera vår verksamhet i ännu ett land.

Vi har minst sagt en spännande höst framför oss och kanske vill just du vara med på vår resa? Vi söker nämligen kollegor till vårt härliga team på Fakturino.  Vill du tillsammans med vårt team, hjälpa företag att erhålla den bästa möjliga finansieringen eller är du en teknik guru och vill driva teknisk och produktutveckling?

Spana in de olika tjänsterna som ligger ute här och se om det är något som passar dig! 

Sebastian Krook, Client Success: 
Jag tror att Fakturino kommer gå in i sin mest intensiva period. Marknaden för företagsfinansiering växer starkt och Fakturino har tagit en bra position på marknaden. Jag ser fram emot en hektisk period med många nöjda kunder som vi kan lösa deras finansiella behov för, så att de kan fokusera på att fortsätta växa utan kapitalbrist.