Vill du få mer tid i skidbacken med familjen?

Sportlovsveckorna är här. Kanske känner du som många andra företagare att tid för familj och friluftsaktiviteter inte räcker till? En av de största tidsbovarna i ditt företag kan vara administrativt arbete som att se till att dina kunder betalar sina fakturor i tid. För att du ska få mer tid över till annat, oavsett om det gäller fler åk i backen eller att frigöra mer tid för andra delar i ditt företag, hjälper Fakturino dig att förbättra din finansiering.

Vi har samlat Sveriges ledande finansbolag och banker på ett och samma ställe för att kunna förmedla bästa möjliga finansieringslösning oberoende av storlek på företag, förutsättningar och behov. Via vår portal förmedlar vi företagslån, leasing och fakturafinansiering till företag som söker en skräddarsydd finansiering.

När du lämnar din ansökan hos oss på Fakturino är det du som konkurrensutsätter finansbolagen och bankerna direkt genom portalen, istället för att lägga tid på att söka upp bankerna på egen hand. Medan du unnar dig valfri dryck på afterskin notifieras bankerna om ditt finansieringsbehov så att budgivningen kan starta.

När du har lämnat din förfrågan tävlar bankerna om att ge det bästa budet för att vinna dig som kund. Lagom till sista åket har du en sammanställning av bankernas anbud. Du kan välja att gå vidare direkt eller få hjälp från en av Fakturinos rådgivare som tillsammans med dig identifierar vilket av bankernas erbjudande som matchar ditt behov bäst.