Factoring - frigör kapital till ditt företag idag - Fakturino

Factoring

Tillväxt genom factoring

Som företagare kan framgång handla om att ta vara på möjligheterna när de kommer. Det är kapitalkrävande och man saknar ofta de likvida medel som krävs för att finansiera expansionen när möjligheterna kommer.

För att företagare ska kunna undvika aktieägatillskott eller externt kapital finns finansieringsalternativ som gör att bolaget kan växa tillsammans med expansionen. Factoring är ett sådant exempel. I ert finansiella samarbete får ni direkt betalt för de arbeten ni utför och behöver därför inte agera bank åt era kunder. På så sätt är kassaflödet i fas med de nya beställningarna, och ni kommer kunna växa i den takt som efterfrågan erbjuder. Det finns ingen annan finansieringsform där företagare kan frigöra lika mycket kapital i förhållande till sin omsättning.

Ansök om finansiering idag

Ansök om finansiering via factoring eller andra tjänster idag. Få svar inom 24 timmar (icke helgdag) från alla aktörer. Helt kostnadsfritt utan att binda er till något.

Ansök om finansiering idag

Fakturaköp eller fakturabelåning?

Factoring är samlingsordet för tjänsterna fakturaköp och fakturabelåning. Fakturaköp används oftasts om man vill riskavtäcka eller frigöra mycket kapital snabbt. För företagare som söker en mer långsiktig finansiering är fakturabelåning ett bättre alternativ. Då lägger man över hela reskontran till banken och får samtliga fakturor hanterade och finansierade. I och med att du lägger över hela reskontran blir också finansieringsvillkoren mer förmånliga, men eventuell kreditrisk kvarstår. 

Vad kostar det?

Fakturinos plattform låter er ange företagets behov för att sedan låta bankerna tävla om affären. Sedan kan ni välja vilken bank som passar bäst, till exempel den med lägst kostnader, eller den med bäst integrationsmöjligheter. 

De villkor ni får beror på flera parametrar som varierar efter hur affären ser ut, till exempel er och slutkundens kreditvärdighet. Fakturino har erfarna rådgivare som kan hjälpa er att hitta rätt i finansieringsdjungeln för att ni ska få så bra villkor som möjligt. 

Kontakta företagsrådgivningen

Det är inte alltid enkelt att driva företag. Hör av er till våra rådgivare för att få hjälp med frågor gällande företagsfinansiering eller om ni behöver råd kring andra problem som företaget ställs inför. 

 

Kontakta oss på

08-400 20 444

eller maila

kundtjanst@fakturino.se