Företagslån

Jämför företagslån med hjälp av Fakturino!

Precis som det låter så är ett företagslån ett lån eller en kredit som kan tas av företaget. Det kan komma i flera olika former, till exempel leveranskredit, order-/lagerfinansiering eller reverslån. Möjligheterna är många.

Företagslån är till för alla typer av företag. Det viktigaste för bankerna är att det finns en betalningsförmåga och att man inte lånar mer än vad man har förmåga att omsätta. Det är svårt att ge ut ett lån som endast baseras på presumtiva siffror eller prognoser. Se därför alltid till att alltid ha fundamentalt stöd, särskilt om ni driver en nystartad firma eller arbetar inom ett nytt affärsområde. Företagslån bör inte förväxlas med en investering, vilket betyder att bankerna i de allra flesta fallen kommer be om säkerheter i retur mot pengarna.

Jämför företagslån - få de bästa alternativen för dig presenterade direkt!

Jämför företagsfinansiering via factoring , företagsleasing eller företagslån idag. Du får svar direkt från alla aktörer. Det är kostnadsfritt och man binder sig inte till något!

Ansök om finansiering idag

Företagslån till enskild firma?

På senaste tiden har fler finansbolag och banker kunnat hjälpa enskilda firmor med fördelaktiga företagslån. Kreditbedömningen baseras i princip endast på personen bakom företaget, då det är den personen som kommer vara betalningsansvarig. På så sätt påminner ett lån till en enskild firma om en konsumentkredit.  Jämför företagslån via Fakturino så hittar du det lånet som passar ert företag bäst.

Vad kan vi få för ränta?

Räntan eller avgiften för alla finansiella tjänster beror på vilken risk banken upplever att de tar samt vilka säkerheter som finns. Desto fler säkerheter som erbjuds, desto bättre ränta.  Avbetalningstiden bestämmer ni tillsammans med banken.

Hos Fakturino ställer vi bankerna mot varandra för att ni ska få den bästa räntan. I vår plattform ställs bankerna mot varandra för att lämna det mest konkurrenskraftiga förslaget. Om ni vill ha hjälp med ansökan kan ni alltid kontakta våra rådgivare som hjälper er genom hela processen. 

Kontakta företagsrådgivningen

Hör av er till våra rådgivare för att få hjälp med frågor gällande företagsfinansiering eller om ni behöver råd kring andra problem som företaget ställs inför. 

 

Kontakta oss på

08-400 20 444

eller maila

kundtjanst@fakturino.se