Hur fungerar det?

Jämför bankernas förslag snabbt, enkelt och kostnadsfritt.


Fakturinos verktyg jämför och optimerar finansiering för företag. Genom att mäta och jämföra information ser vi till att företagare får billigare och bättre finansiering helt efter ert behov. Oavsett om du är ute efter factoring, företagslån eller leasing får du lösningen som passar dig bäst - utan att behöva lämna datorn. 

Såhär fungerar jämförelsen:


Ni fyller i en ansökan här och lämnar information om ert företag. Utifrån informationen som lämnas och upplysningen som tas kommer bankerna och finansbolagen lämna sina förslag. Inom 24 timmar kommer alla aktörer ha lämnat svar, och då är det bara att välja den som passar er bäst. Ni kan också när som helst välja att bli kontaktad av en av våra företagsrådgivare som exempelvis kan hjälpa er med ansökan, eller komma fram till vilken aktör som passar er bäst.

Tre enkla steg:

Fakturino

Skicka in din ansökan

Bankerna får en notis att er ansökan har kommit och budgivningen startar.

Fakturino

Jämför & välj

Inom 24 timmar får ni en sammanställning av alla bud. Ni kan enkelt jämföra bankerna mot varandra och välja aktören som passar er bäst.

Fakturino

Låt företaget växa

Erhåll finansieringen och påbörja er nya resa! Med en stark kassa kan ni äntligen låta företaget leva upp till sin fulla potential.

Det är gratis! Och du binder inte upp dig till något.

För företagen kostar det ingenting att använda Fakturino. Det är inte heller bindande. Det är bankerna och finansbolagen som står för vår ersättning mot att de får nöjda och lojala företagskunder.

Sekretess

Informationen ni lämnar hos oss stannar hos oss. Den används endast för att kunna ge er bästa möjliga finansieringsvillkor. Uppgifterna lämnas inte ut och ni kommer inte bli kontaktad av någon om ni inte efterfrågat det.

Kom igång med er finansiering snabbt och enkelt.

När du jämför finansiering kan du välja rätt aktör och komma igång direkt - vi hjälper dig i din takt.

Ansök om finansiering idag