Fakturino arbetar för att ge ert företag rätt finansiella förutsättningar för att växa. Vi jämför skräddarsydda anbud inom företagslån, leasing och factoring direkt via vår plattform. Våra rådgivare finns tillgängliga för er genom hela processen.

VÅR HISTORIA

I en tid då finansieringsmarknaden var icke-transparent med dyra lösningar som följd fanns ett behov av alternativa finansieringsmöjligheter. En stark vilja och drivkraft att hjälpa företag med bland annat företagslån oavsett storlek, bransch och behov lade grunden för Fakturino.

År 2013 etablerades Fakturino som första oberoende digitala aktör på marknaden att konkurrensutsätta Sveriges ledande banker och finansinstitut mot varandra. Istället för att ni som företagare fortsatt skulle behöva lägga egen dyrbar tid på att söka finansieringsmöjligheter hos respektive bank och finansbolag kunde ni nu låta anbuden komma till er via Fakturinos digitala plattform.

Sedan starten har vi fortsatt arbeta framåt för att hela tiden förbättra företagares förutsättningar för att driva, utveckla och äga företag med god tillväxt. Idag är Fakturino en del av Bonnier News och vi är i nuläget verksamma i Sverige, Norge och Estland, men expanderar kontinuerligt till nya marknader.

Huvudkontor

Fakturino Sverige AB
Rålambsvägen 17 
112 60 Stockholm

Tel: 08-400 20 444
E-post: [email protected]