Fakturino arbetar för att ge ert företag rätt finansiella förutsättningar för att växa. Vi jämför skräddarsydda anbud inom företagslån, leasing och fakturafinansiering direkt via vår plattform. Våra rådgivare finns tillgängliga för er genom hela processen.

Fakturinos historia

I en tid då finansieringsmarknaden var icke-transparent med dyra lösningar som följd fanns ett behov av alternativa finansieringsmöjligheter. En stark vilja och drivkraft att hjälpa företag oavsett storlek, bransch och behov lade grunden för Fakturino. Utifrån Fakturinos eget ursprung i en Startup visste vi med oss att två av de mest avgörande faktorerna för ett företags överlevnad är både tid och resurser.

År 2012 etablerades Fakturino som första oberoende digitala aktör på marknaden att konkurrensutsätta Sveriges ledande banker och finansinstitut mot varandra. Istället för att ni som företagare fortsatt skulle behöva lägga egen dyrbar tid på att söka finansieringsmöjligheter hos respektive bank och finansbolag kunde ni nu låta anbuden komma till er via Fakturinos digitala plattform. 

Sedan starten har vi fortsatt arbeta framåt för att hela tiden förbättra företagares förutsättningar för att driva, utveckla och äga företag med god tillväxt. Idag ägs Fakturino till viss del av personerna som driver verksamheten. Därtill har Bonnier investerat i oss och är numera bolagets största ägare. Vi är i nuläget verksamma i Sverige och Norge och expanderar kontinuerligt till nya marknader. 

Huvudkontor

Fakturino Sverige AB
Linnegatan 9
114 47 Stockholm

Tel: 08-400 20 444
E-post: info@fakturino.se