Jobba hos oss


- Fakturino är Svergies största plattform för  företagsfinansiering. Att vara med och driva utvecklingen för den marknaden är en häftig känsla.

- Douglas Dracke, Partner

Fakturino är Sveriges största marknadsplats för företagsfinansiering och vi fortsätter att växa och utvecklas. Vår främsta styrka är våra medarbetare som tillsammans skapar ett energiskt team som för oss framåt. Vill du vara med och förändra företagsfinansiering i Norden?

Community Manager

Fakturino grundades 2012 av personer från bland annat Lendo och Kry för att förändra marknaden för fakturafinansiering. Idag är vi Sveriges största marknadsplats för företagsfinansiering.

Fakturino är en del av Bonnier-koncernen och varje dag använder företagare vår plattform för att optimera sin finansiering. Med tekniska lösningar och kompetenta finansieringsexperter skapar vi en transparent marknad för företagsfinansiering och sänker kostnaderna så att företagare ska kunna fokusera på sin tillväxt.

Nu söker vi en Community Manager för att ansluta till vårt team! Du kommer att ansvara för den digitala kommunikationen med användarna av vår plattform.

Vem är du?

Du är en person som vill ta en unik möjlighet till att direkt få mycket ansvar och ta en språngbräda i karriären. Du ser en möjlighet att växa tillsammans med ett team som alla är överens: Via tekniska lösningar och innehållsrika plattformar ska Fakturino hjälpa fler företag till bättre finansieringslösningar.

Bland dina uppgifter ingår:

>Vara med och utveckla strategi och tillhörande relevant content.

>Mäta och rapportera engagemanget du skapar i vår plattform och i partnerkanaler.

>Arbeta tillsammans med Client Success och Utveckling för att exekvera på dina slutsatser som engagemanget du skapar resulterar i.

>Du rapporterar direkt till vår UNDERBARA VD.

Kvalifikationer

>Du har arbetat några år inom området eller innehar motsvarande utbildning.

>Du är den mest kreativa personen du känner, inga undantag.

>Du har erfarenhet av att analysera webtrafik.

>Ett brinnande intresse för finansiering är såklart ett stort plus.

Anställningen är på heltid. 

Nu har du bättre koll på vad vi letar efter. Undrar du något så läser du intervjun med Axel här. Han berättar mer om vem han hoppas få arbeta tillsammans med framöver. 

Ansökan

Vill du arbeta med ett agilt och ungt team inom ett snabbväxande område, med schyssta villkor (såklart!) och grymma lokaler på Linnégatan i Stockholm? Ansök direkt! Vi träffar personer löpande.

Personligt brev & CV skickas till alexandra.osterlind@fakturino.se

Fullstack-utvecklare

Arbetsuppgifter

Som Fullstack-utvecklare på Fakturino kommer du ansvara för utvecklingen och sköta dialogen med våra leverantörer och befintliga IT-konsulter. Hos oss kommer du arbeta med att trimma systemet och skapa en användarvänlig hemsida åt våra kunder. Din uppgift är att ansvara för företagets webbutveckling. 

För att lyckas i rollen är det krav med minst 2 års erfarenhet av HTML, Javascript, CSS3, .Net Framework och EpiServer. Vi stirrar oss inte blint på tidigare arbetserfarenhet och lägger stor tyngd i din personlighet och inställning.

Vi söker dig som är kreativ och drivs av att skapa nya idéer. Du är självständig och trivs i din roll som utvecklare. Du tycker om att hålla dig uppdaterad och lära dig de senaste teknikerna.

 

Kvalifikationer /Villkor

.NET Framework

EPiServer

HTML5

CSS3  

Javascript

 

Anställningen är på heltid och arbetstiderna är måndag-fredag 9.00-18.00.

 

Detta får du

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och ett arbete med frihet under ansvar. Vi jobbar tillsamans som ett team mot gemensamma mål. Detta är en chans för dig att vara med i  ett snabbväxande företag inom finansvärlden som håller på att ändra en traditionell bransch med digital teknik. Vi är ett ungt företag med en entreprenöriel miljö, i samarbete med Sveriges största mediahus. 

 

Ansökan

Är du den vi söker?

Personligt brev & CV skickas till alexandra.osterlind@fakturino.se

Client Success Agent

Jobbet:

Som Client Success Agent på Fakturino ansluter du ett befintligt team i att assistera företag som efterfrågar finansiering i våra system. Du kommer hjälpa företag att erhålla den bästa möjliga finansieringen. Tillsammans med våra finansieringspartners etablerar ni nöjda kunder i vår plattform. Client Success Teamet arbetar tillsammans med Community Manager för att optimera:

 1. Antalet användare av vår plattform.

2. Användarupplevelsen för företagarna som använder plattformen.

Vi söker därför dig som lyssnar till företagares behov och tar varje möjlighet till att fler företagare ska få bättre finansiering. Du vill vara med och förändra branschen och dina viktigaste egenskaper är analytisk förmåga och social kompetens i kombination med viljan att utvecklas. Du kommer att tala med företagare, banker och finansbolag på daglig basis. Rollen innebär stort eget ansvar eftersom att du ser till att alla företagare blir nöjda med våra tjänster. Intresse av försäljning, företagande och redovisning är meriterande.

Vem är du?

Vi tror och hoppas att du är en person som också vill förbättra finansieringsvillkoren för små och medelstora företag. Du har kanske jobbat med kall försäljning och känner att du vill ta nästa steg i karriären genom att använda dina erfarenheter så att fler företag använder och är nöjda med Fakturinos plattform. Du har ett sinne för affärer och gillar att jobba i högt tempo för att nå resultat. Du är förhoppningsvis en idéspruta och är inte rädd för att kavla upp ärmarna för att nå dit du vill.

Detta får du:

Jobba tillsammans med ett hårt arbetande team på ett snabbväxande företag som förändrar marknaden för företagsfinansiering. Dessutom med grundare av start-ups som förändrat andra branscher med hjälp av digitalisering: Lendo och Kry. Idag är Fakturino en del av Bonnier-koncernen men vi har inte förlorat vår entreprenöriella anda för det: Vårt team är ungt och agilt. Möjlighet till grymma gymfaciliteter finns såklart i närhet till våra schyssta lokaler på Linnégatan i Stockholm.

CV och personligt brev skickas till Alexandra.Osterlind@fakturino.se