Fakturaköp löpande


 • Kunder vars fakturor du vill du sälja

  Du väljer ut ett antal kunder vars fakturor du vill sälja löpande under en tid framöver. Våra anslutna finansbolag och banker utvärderar ditt bolag och dina kunder och återkommer med offerter du kan ta ställning till inom en eller ett par timmar.

 • Vem väljer Fakturaköp löpande?

  Fakturaköp är till för dig som behöver förbättra din likviditet på både kort och lång sikt. Du har inte nödvändigtvis ett antal fakturor du vill sälja omgående men du vet vilka av dina kunder du skulle vilja flytta över till fakturaköp löpande.

 • Varför använda Fakturino?

  Det är enkelt och kostnadsfritt att hitta en finansieringspartner via Fakturino. Vi har samlat Sveriges ledande finansbolag på samma plats där alla konkurrerar om att få dig som kund, vilket innebär att du alltid får bästa möjliga pris på fakturaköp.

 • Hur startar jag en budgivning?

  På några minuter fyller du i vårt formulär där du anger information om ditt företag och de kunder vars fakturor du vill sälja, såsom årsfakturering och betalningsvillkor. Sen är budgivningen igång och du får uppdateringar via email och sms. Ansökan är inte bindande och du väljer själv vilken partner du går vidare med.

Fakturaköp löpande

Vill du veta mer ?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vår företagsrådgivning för en personlig konsultation. Självklart är det helt kostnadsfritt och ej bindande.