Hitta rätt företagsfinansiering idag!

Jämför själv eller kontakta en av våra experter

Välj finansieriengsform nedan och kom igång med din digitala jämförelse. I Fakturinos plattform får du alternativen för att du ska kunna välja rätt företagsfinansiering. Du kan när som helst under processen kontakta oss och få hjälp av våra experter.

Factoring är till för dig som behöver förbättra din likviditet på både kort och lång sikt. Du har inte nödvändigtvis ett antal fakturor du vill sälja omgående men du vet vilka av dina kunder du skulle vilja flytta över till fakturaköp löpande.

Starta jämförelse

Företagslån är ett lån eller en kredit som kan tas av företaget. Det kan komma i flera olika former, till exempel leveranskredit, order-/lagerfinansiering eller reverslån. Jämför kostnadsfritt bland upp till 18 banker och finansbolag i vår plattform.

Starta jämförelse

Leasing används för företag som istället för att köpa inventarier, som till exempel bilar, kopiatorer, entreprenadmaskiner ellerhyr dem genom en bank eller annat finansinstitut. Det är till för att inte binda upp kapital i onödan, oavsett vad det är ni vill leasa.

Starta jämförelse

Att ansöka om checkkredit gör det enkelt för ditt företag att förstärka er likviditet. Företag kan låna pengar löpande upp till en viss gräns och det ger företaget möjlighet att uppfylla kortsiktiga mål och behov.

Starta jämförelse

Fakturino, i samarbete med Inkassogram erbjuder en schysstare påminnelse och inkassotjänst med ambitionen att dina kunder ska kunna betala sin skuld så fort som möjligt och slippa hamna hos Kronofogden.

Starta jämförelse

Via Scrive får du lösningen för e-signering med Bank-ID för alla typer av avtal, offerter och dokument. Möjliggör att försäljning och arbete på distans med en säker, legalt bindande e-signeringslösning för ditt företag eller hemmakontor.

Starta jämförelse

Saknar du en tjänst ovan eller vill ha hjälp med något?

Nyheter & Spaningar