Jämför bankernas förslag snabbt, enkelt och kostnadsfritt.

Fakturinos verktyg jämför och optimerar finansiering för företag. Genom att mäta och jämföra information ser vi till att företagare får billigare och bättre finansiering helt efter ert behov. Oavsett om du är ute efter factoring, företagslån eller leasing får du lösningen som passar dig bäst – utan att behöva lämna datorn.

Tre enkla steg

Såhär fungerar jämförelsen

Du fyller i en ansökan här och lämnar information om ert företag. Utifrån informationen som lämnas och upplysningen som tas kommer bankerna och finansbolagen lämna sina förslag. Inom 24 timmar kommer alla aktörer ha lämnat svar, och då är det bara att välja den som passar er bäst. Ni kan också när som helst välja att bli kontaktad av en av våra företagsrådgivare som exempelvis kan hjälpa er med ansökan, eller komma fram till vilken aktör som passar er bäst.

Det är gratis!

För företagen kostar det ingenting att använda Fakturino. Det är inte heller bindande. Det är bankerna och finansbolagen som står för vår ersättning mot att de får nöjda och lojala företagskunder.

Informationen ni lämnar hos oss stannar hos oss. Den används endast för att kunna ge er bästa möjliga finansieringsvillkor. Uppgifterna lämnas inte ut och ni kommer inte bli kontaktad av någon om ni inte efterfrågat det.

Kontakta oss!

Telefon: 08-551 082 62
Email: [email protected]