Autogiro

För återkommande utgifter som hyra, telefon och försäkringar är autogiro ett enkelt sätt att sköta sina betalningar. Betalning dras automatiskt på rätt dag, det vill säga förfallodagen.

För att bli ansluten till autogiro måste man skriva på ett medgivande vilket ger betalningsmottagaren rätt att dra pengar ifrån det konto du har uppgett. På detta medgivande anges de villkor som gäller för autogiro vilket du godkänner genom att skriva under. Medgivandeblanketten får du av betalningsmottagaren.

Hur det går till?

Du ger ditt medgivande till att företaget i fråga har rätt att dra pengar från ditt konto genom att skriva under ett autogiromedgivande med företaget. Betalningarna kommer sedan att överföras automatiskt från ditt bankkonto på förfallodagen före klockan 06:00. Företaget meddelar dig om hur mycket pengar som ska dras och vilket datum detta kommer att ske. Det du behöver göra är att se till att det finns tillräckligt med pengar på kontot dagen innan betalningsdagen.

Har du internetbank kan du själv hantera dina autogiromedgivanden. Du kan lägga till, ta bort eller ändra medgivanden. Du kan även stoppa en kommande autogirobetalning senast klockan 23:00 dagen innan betalningens förfallodag, förutsatt att det är en bankdag.

Företagsfinansiering

Har du behov av företagsfinansiering? Vi på Fakturino hjälper dig att jämföra företagslån, checkkredit,factoring och leasing kostnadsfritt. Jämförelsen är aldrig bindande, alltid kostnadsfri. Du har alltid tillgång till en personlig finansieringsexpert ifall frågor uppstår. 

Vi hjälper små till medelstora företag att jämföra och hitta bäst företagslån

Vi konkurrensutsätter flest banker och andra långivare och presenterar de bästa förslagen till er.

Påbörja ansökan Se låneutrymme - utan UC