Hur fungerar det?

Fakturino är Sveriges ledande digitala marknadsplats för företagsfinansiering. Vi är en oberoende jämförelsetjänst där vi samlar Sveriges finansbolag och banker på ett och samma ställe så att du som företagare kan jämföra bankernas villkor och hitta bästa möjliga lösning för din rörelsefinansiering.

Oberoende aktör

Vi är en oberoende aktör som har samlat Sveriges ledande finansbolag och banker på ett och samma ställe. Efter att du har fyllt i din ansökan går den vidare till våra anslutna partners varefter vi kontaktar dig med en sammanställning av de inkomna offerterna och buden. Vi går sedan igenom buden tillsammans med dig så att du ska få ett så bra beslutsunderlag som möjligt innan du väljer vilket finansbolag du vill gå vidare med.

Snabb och enkel process

På Fakturino är det du som företagare som konkurrensutsätter finansbolagen och bankerna. De tävlar om att ge det bästa budet för att vinna dig som kund. Vi ställer höga krav på våra anslutna partners att alltid inkomma med sina bud så snabbt som möjligt. För att åstadkomma detta går både email och sms ut till finansbolagen så snart du startat din budgivning. Det tar normalt 24 timmar tills buden kommer in men oftast går det betydligt snabbare än så.

Kostnadsfritt & Ej bindande

Vår tjänst är öppen för dig som företagare att testa. Det är kostnadsfritt och heller aldrig bindande. Därför rekommenderar vi även dig som endast funderar på att sälja dina fakturor att konkurrensutsätta din nuvarande finansieringslösning och se vilka villkor du skulle kunna få.

Sekretess

Den information vi tar in på Fakturino används endast som underlag till finansbolagen för att de ska kunna ge dig bästa möjliga villkor i sina offerter / bud. Vi sparar endast informationen under en begränsad tid och garanterar att ingen information distribueras eller säljs vidare till tredje part.

Vill du veta mer ?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vår företagsrådgivning för en personlig konsultation. Självklart är det helt kostnadsfritt och ej bindande.

Kostnadsfritt & ej bindande