Leasing – Jämför kostnadsfritt

Vårt Client Success team hjälper dig att skräddarsy den bästa leasing-lösningen för ditt behov. Jämförelsen är alltid kostnadsfri, aldrig bindande och du får svar direkt. Du kan välja att signera digitalt eller ta hjälp av Client Success teamet.

Starta jämförelse

eller

Se hur mycket du kan låna först

Varför leasing?

Med leasing kan du anskaffa de produkter och maskiner som behövs utan att behöva röra företagets rörelsekapital, påverka skuldsättningsgraden och låsa upp kreditutrymmet. Företaget behåller en starka kassa och en bankmässig säkerhet. Att ha en stark kassa är viktigt. Oavsett vilket skede företaget befinner sig i kan det vara svårt att hantera oförberedda kostnader. Alltför stora investeringar i en och samma produkt kan också hämma andra utvecklingsmöjligheter.

Vad blir det för månadskostnad?

Oftast betalas leasing månadsvis, men det finns även möjlighet att dela upp kostnaden per kvartal. Kostnaden styrs av restvärdet, avtalets längd och hur god andrahandsvärdet är på produkten. Ett högre restvärde och en lång leasingperiod ger en lägre månadskostnad.

För att inte betala för mycket för leasingen är det viktigt att samarbetspartnern känner till er bransch. Det kan annars leda till att ni exempelvis får en felaktig bedömning på andrahandsvärdet, eller någonting annat som gör att villkoren inte blir så bra som de borde. I vår jämförelse behöver ni inte oroa er för att hamna fel – Hos Fakturino får ni alltid rätt förutsättningar.

Glöm inte bort att du även kan jämföra företagslån och factoring i vår plattform.

Hur fungerar en jämförelse?

Steg 1

  • Starta en jämförelse

  • Frågorna är frivilliga men mer information leder till fler och bättre förslag från bankerna

  • Jämförelsen är alltid kostnadsfri och aldrig bindande

Steg 2

  • Vi jämför bland upp till 30 banker och finansbolag

  • Bankerna får en notis och budgivningen börjar

  • Du kan nu logga in i plattformen för att se buden

  • Gå vidare med ett bud eller prata med våra experter via chatt eller telefon om du behöver rådgivning

Steg 3

  • Du kan tryggt och säkert signera med Bank-ID när du gjort ditt val

  • Erhåll din finansiering

bild på fakturinos redaktör Linnea


Linnea Carleborn.

Uppdaterad 28 Januari

Linnea jobbar med att så många företag som möjligt ska få hjälp med sin finansiering. Hittills har Fakturino hjälpt över 11 000 företag att jämföra företagsfinansiering och är idag verksamma i Sverige, Norge och Estland men expanderar kontinuerligt till nya marknader.