Fakturino är Sveriges största marknadsplats för företagsfinansiering och vi fortsätter att växa och utvecklas. Vår främsta styrka är våra medarbetare som tillsammans skapar ett energiskt team som för oss framåt. Vill du vara med och förändra företagsfinansiering i Norden?

Lediga tjänster

Client Success Agent

Som Client Success Agent på Fakturino ansluter du ett befintligt team i att assistera företag som efterfrågar finansiering i våra system. Du kommer hjälpa företag att erhålla den bästa möjliga finansieringen. Tillsammans med våra finansieringspartners etablerar ni nöjda användare och kunder i vår plattform. Client Success Teamet arbetar tillsammans med Operations för att optimera:

1. Antalet användare av vår plattform.

2. Användarupplevelsen för företagarna som använder plattformen.

Vi söker därför dig som lyssnar till företagares behov och tar varje möjlighet till att fler företagare ska få bättre finansiering. Du vill vara med och förändra branschen och dina viktigaste egenskaper är analytisk förmåga och social kompetens i kombination med viljan att utvecklas. Du kommer att tala med företagare, banker och finansbolag på daglig basis. Rollen innebär stort eget ansvar eftersom att du ser till att alla företagare blir nöjda med våra tjänster. Intresse av försäljning, företagande och redovisning är meriterande.

Vi tror och hoppas att du är en person som också vill förbättra finansieringsvillkoren för små och medelstora företag. Du har kanske jobbat med kall försäljning och känner att du vill ta nästa steg i karriären genom att använda dina erfarenheter så att fler företag använder och är nöjda med Fakturinos plattform. Du har ett sinne för affärer och gillar att jobba i högt tempo för att nå resultat. Du är förhoppningsvis en idéspruta och är inte rädd för att kavla upp ärmarna för att nå dit du vill.

Jobba tillsammans med ett hårt arbetande team på ett snabbväxande företag som förändrar marknaden för företagsfinansiering. Dessutom med grundare av start-ups som förändrat andra branscher med hjälp av digitalisering: Lendo och Kry. Idag är Fakturino en del av Bonnier-koncernen och vårt team är ungt och agilt. Vi sitter i inspirerande miljö med Dagens industri och Dagens Nyheter på Kungsholmen i Stockholm. Tillgång till gym och schyssta friskvårdsförmåner, såklart.

CV och personligt brev skickas till Alexandra.Osterlind@fakturino.se