Fakturino är Sveriges största marknadsplats för företagsfinansiering och vi fortsätter att växa och utvecklas. Vår främsta styrka är våra medarbetare som tillsammans skapar ett energiskt team som för oss framåt. Vill du vara med och förändra företagsfinansiering i Norden?

Lediga tjänster

Tech Lead

Vill du vara med och utveckla Sveriges största plattform för företagsfinansiering? Vi söker en Tech Lead som vill leda den tekniska utvecklingen på Fakturino. Fakturino är en del av Bonnier News och hjälper företag hitta rätt finansieringslösning genom smarta tekniska lösningar, kunskap och samarbete med våra partners. Vår vision är att förändra hur SME’s arbetar med finansierings, bokförings- och betalfrågor.

Din vardag
Som Tech Lead kommer du driva teknisk och produktutveckling. Du samarbetar med flera teams inom infrastruktur, utveckling, analys och digitala marknadsföringsspecialister inom Bonnier News, samt med utvecklare från bank- och betalbolag-partners. Rollens kärna är att se till att löpande åtgärder fungerar i samarbete med andra, så att du kan fokusera på att bygga produkter som Fakturinos användare älskar. Genom samarbetet med interna experter samt externa partners, får du möjlighet till att snabbt bredda dina kunskaper, få en varierad vardag och påverka organisationen. Vidare jobbar vi cross-funktionellt genom hela Bonnier News och utnyttjar gärna varandras kompetens för att bidra med de bästa, innovativa lösningarna. Du kommer att ha en viktig roll på Fakturino med möjlighet att själv bestämma över resurser och team. Du anser, precis som vi andra åtta som jobbar här, att det är perfekta förutsättningar att ägas av Bonnier News, ha redan etablerade relationer med alla de viktiga nordiska betalbolagen och tillhöra ett ungt och prestigelöst team som vill förändra en bransch, för att lyckas bygga en grym produkt.

Om dig
Vi ser gärna att du i grunden har en relevant utbildning och/eller erfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen bör du ha goda kunskaper i React, JavaScript och Node.js samt förstår vikten av modulbaserade applikationer när man bygger en produkt. Du har tidigare erfarenhet av payment solutions, e-commerce och/eller AWS-miljöer. Det är en fördel om du förstår affärssidan och vill vara med och utveckla den lika mycket som produkten den speglar. Som person tror vi att du är kreativ, strukturerad, lösningsorienterad och har erfarenhet av att arbeta nära affärsverksamheten för att ta fram lösningar på nya idéer. För att lyckas i rollen tror vi att du gillar att ha en holistisk vy över projekt. Vi tror att du jobbar som utvecklare i ett team idag, är redo för nästa steg i karriären och vill vara med och förändra något PÅ RIKTIGT. Hör av dig, träffa oss och bilda dig en egen bild av vad det är vi gör här egentligen! NU! Kontakta axel.enblad [a] fakturino.se så ses vi!

Om Bonnier News
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media (Fakturino) och Bonnier News Lifestyle når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala
 förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre – du kan påverka riktningen.

Client Success Agent

Som Client Success Agent på Fakturino ansluter du ett befintligt team i att assistera företag som efterfrågar finansiering i våra system. Du kommer hjälpa företag att erhålla den bästa möjliga finansieringen. Tillsammans med våra finansieringspartners etablerar ni nöjda användare och kunder i vår plattform. Client Success Teamet arbetar tillsammans med Operations för att optimera:

1. Antalet användare av vår plattform.

2. Användarupplevelsen för företagarna som använder plattformen.

Vi söker därför dig som lyssnar till företagares behov och tar varje möjlighet till att fler företagare ska få bättre finansiering. Du vill vara med och förändra branschen och dina viktigaste egenskaper är analytisk förmåga och social kompetens i kombination med viljan att utvecklas. Du kommer att tala med företagare, banker och finansbolag på daglig basis. Rollen innebär stort eget ansvar eftersom att du ser till att alla företagare blir nöjda med våra tjänster. Intresse av försäljning, företagande och redovisning är meriterande.

Vi tror och hoppas att du är en person som också vill förbättra finansieringsvillkoren för små och medelstora företag. Du har kanske jobbat med kall försäljning och känner att du vill ta nästa steg i karriären genom att använda dina erfarenheter så att fler företag använder och är nöjda med Fakturinos plattform. Du har ett sinne för affärer och gillar att jobba i högt tempo för att nå resultat. Du är förhoppningsvis en idéspruta och är inte rädd för att kavla upp ärmarna för att nå dit du vill.

Jobba tillsammans med ett hårt arbetande team på ett snabbväxande företag som förändrar marknaden för företagsfinansiering. Dessutom med grundare av start-ups som förändrat andra branscher med hjälp av digitalisering: Lendo och Kry. Idag är Fakturino en del av Bonnier-koncernen och vårt team är ungt och agilt. Vi sitter i inspirerande miljö med Dagens industri och Dagens Nyheter på Kungsholmen i Stockholm. Tillgång till gym och schyssta friskvårdsförmåner, såklart.

CV och personligt brev skickas till Alexandra.Osterlind@fakturino.se