bild på fakturinos redaktör Linnea

Linnea Carleborn
Marketing

Linnea tog examen i Digital Strategi på Nackademin 2020 där hon även certifierade sig i Google Ads Fundamentals, Google Ads Search och Google Analytics Individual Qualifications. Fakturino anställde Linnea direkt efter examen och i dagsläget arbetar hon med all typ av marknadsföring hos Fakturino. Sedan tidigare har Linnea erfarenhet inom sälj- och kundtjänst inom säkerhetsbranschen och retail.

Linneas bästa tips när man skall ta ett företagslån?

Jämför! Räntor och övriga kostnader såsom startavgifter kan skilja sig kraftigt mellan olika banker och finansbolag. För att få det upplägg som passar ditt företag bäst, behöver du jämföra bland alternativen för att få en överblick över marknaden och inte riskera att bli pålurad dyra kostnader. Det spelar också stor roll vad du ska ha lånet till, hur snabbt du behöver pengarna och vad du kan tänka dig för återbetalningstid.

Vad är roligast med att jobba på Fakturino?

Det är roligt och utmanande att arbeta på ett företag som ständigt växer och har många bollar i luften. Att arbeta tillsammans med ett starkt team som alltid stöttar varandra oavsett avdelning, gör att det alltid är roligt att gå till jobbet.

Kontakt

[email protected]
Linkedin
Linnea Carleborn